Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.11.2017 15:10 - БСП продължава да ни управлява
Автор: cvetomircvetkov Категория: Политика   
Прочетен: 251 Коментари: 1 Гласове:
2



 От началото на политическия сезон у нас, ежедневно чуваме от парламентарната трибуна и от медиите, че БСП е алтернатива на кабинета "Борисов 3". Само по себе си обаче това е невъзможно, защото БСП не може да е алтернатива на себе си. БСП не могат да бъдат алтернатива на това, което самите те създадоха. Това, което започна по време на управлението на НДСВ, беше доразвито от тройната коалиция с премиер Сергей Станишев и сега по време на Борисов е с неизмерима мощ е модела "КОЙ". Да, фактите говорят, БСП създаде този модел, който управлява престъпно и до днес. Играта е същата, само играчите се сменят през годините. БСП, заедно с НДСВ създадоха този модел, а Борисов вече трети мандат го налага. Моделът на сливане на трите власти  под чадъра на четвъртата власт вече 16 години задушава основните принципи на демокрацията в България - равенство пред закона, свобода на словото и печата и защита на частната собственост. Корупцията, престъпността, рекетите, задкулисието и шуробаджанащината са характерните черти на този модел.Те остават под пълно медийно затъмнение, а прокуратурата, като неизменна част от модела, умишлено си затваря очите. Същият този модел фалира КТБ. Същят този модел отблъсква чуждестранните инвестиции от България. И същият този модел продължава успешно да гони младите българи в чужбина, където могат да успеят по честен начин, а не по партийна или роднинска линия.
 Та големият въпорс е - на какво са алтернатива БСП, след като това, което точно те създадоха ни управлява днес.
 Защото Борисов не създаде този модел на автокрация или демократура. Той го наследи от тройната коалиция. И доказателство за това, че БСП и ГЕРБ са едно и също нещо, и че си играят управление и опозиция е точно тясната връзка и на двете партии с ДПС и по-точно с Делян Пеевски. ДПС бяха основен коалиционен партньор на БСП в последните две правителства на социалистите. През първото, БСП и ДПС, заедно с НДСВ създадоха Пеевски, а при второто си правителство, БСП дори го избра за шеф на ДАНС. При управлението на ГЕРБ не е по-различно и фактите говорят в полза на това. Три мандата Борисов - три мандата НСО охранява Пеевски и Доган с парите на данъкоплатците. Също така вече втори мандат Борисов не разследва медийния магнат за фалита на КТБ. Нещо повече - богатството на Пеевски расте правопропорционално с годините, в които БСП и ГЕРБ управляват.
 Съответно БСП не може да бъде алтернатива на ГЕРБ, защото те създадоха модела, по който днес се управлява страната. Истинска алтернатива на това отровно управление може да бъде само и единствено силна реформаторска десница, която ясно да се противопостави на статуквото.



Тагове:   БСП,


Гласувай:
2




1. zaw12929 - БСП не може да бъде алтернатива на ...
08.11.2017 18:53
БСП не може да бъде алтернатива на ГЕРБ, следователно герб ще ни управлява, докато закрие България, като държава
давате принос за историята. Не сте посочили поне годината на този факт
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: cvetomircvetkov
Категория: Политика
Прочетен: 3074
Постинги: 1
Коментари: 1
Гласове: 1
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930